Carmen Șatran, eliberată condiționat de Judecătoria Gherla

Cererea fostei studente Carmen Șatran (Bejan) de eliberare condiționată a fost admisă, astăzi, de Judecătoria Gherla.

Solutia pe scurt: „Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 313 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Mureşan Năsălean Flaviase va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14.03.2022”.

Carmen a mai avut o șansă de a ieși din închisoare în luna septembrie a anului trecut. Judecătoria Gherla a respins atunci cererea de eliberare.

Carmen Șatran (fostă Bejan) a fost condamnată la 19 ani și opt luni de închisoare  pentru crima comisă în august 2009. Pe atunci, Carmen Bejan era studentă în anul I la Facultatea de Medicină din Timişoara.

A fost condamnată în data de 8 iunie 2011.

Adauga comentariu