Candidata USR-PLUS, care a lovit o minoră și a fost acuzată de martori că a fugit de la locul accidentului, are permisul suspendat

Candidata USR-PLUS pentru funcția de primar al comunei Livada, despre care se spune că a lovit o minoră cu mașina și a fugit de la locul accidentului, a rămas fără carnet de conducere pentru 30 de zile.

La începutul lunii august, Loredana Ciumpe, a provocat un accident de circulaţie din care a rezultat rănirea unei minore. Fata nu a ajuns la spital, iar mama a spus că nu face plângere. Loredana Ciumpe a plecat de la locul faptei şi astfel a fost acuzată de către martori de fugă. Aceasta s-a dus totuşi la poliţie, însă nu în termenul prevăzut de lege. Pentru că nu era depusă nici o plângere, oamenii legii doar i-au suspendat carnetul pentru depăşirea termenului de anunţare al unui incident în trafic. La acea vreme permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile cu dovadă de circulaţie timp de 15 zile. 

Loredana Ciumpe a specificat la momentul respectiv pentru criticarad.ro că: „minora nu circula regulamentar, circula aproape de mijlocul drumului, iar acest lucru poate fi confirmat de un martor, aflat într-un autovehicul, în spatele meu. Fetiţa a fost agățată pe partea dreapta a mașinii, fiindu-mi avariată oglinda dreapta. Am coborât din mașină și am vorbit cu fata care mi-a spus ca nu a pățit nimic și că este bine, după care a fugit în incinta grădiniței noi, situată în partea stângă a drumului. Am încercat să găsesc familia fetei , să o caut dar persoane din comună cu care am vorbit nu au cunoscut familia și fata. Aseară am contactat Poliția Livada dar agentul a fost într-o misiune și nu a putut să îmi preia declarația. Astăzi am revenit la sediul Poliției Livada și am prezentat declarația mea cu evenimentul care a avut loc. Nu s-a sesizat poliția ci eu m-am prezentat la poliție și am declarat exact cum s-a întâmplat evenimentul. Mai exact în data de 3 august 2020 în jurul orei 16.30 am mă întorceam cu fiica pe un drum secundar care leagă Livada de Sânleani. Două fete circulau pe sensul meu de mers , aproape de mijlocul drumului , le-am claxonat dar ele povesteau și nu au dat semne ca să se ferească înspre marginea drumului.

Văzând că nu se feresc, am redus drastic viteza și am încercat să le ocolesc pe partea stângă a lor.

Când am fost în dreptul lor, fata dinspre mașină nu a sesizat prezența mașinii și am agățat-o cu oglinda din partea dreapta.

Am oprit mașina, am coborât din mașină , fata s-a ridicat și a zis ca nu a pățit nimic , fugind în grădinița nou construită.

Fetița mea s-a speriat foarte tare, a început să plângă, nu aveam telefonul la mine să sun la poliție și văzând că fata nu are nimic am plecat acasă.

Toată ziua de ieri și azi am încercat să găsesc familia și fata în cauză dar nu am găsit pe cineva care să o cunoască.

Voi solicita Primăriei Comunei Livada să pună la dispoziție filmarea de pe camerele din apropiere , cu întreg evenimentul rutier.

De asemenea voi continua sa caut familia fetei pentru a sta de vorba cu aceasta.

Există un martor ocular, I.A. care a văzut evenimentul și care poate face declarații în acest sens , pentru a susține ceea ce am spus până aici”. 

Adauga comentariu