Când pasiunea învinge profesia. Un fost director din Arad confecţionează măsuţe din lemn

A lucrat ani de zile ca inginer, director, a condus diferite proiecte, iar acum face măşuţe din lemn. Încă din copilărie avea obiceiul de a ciopli în lemn, iar acum, la vârsta de 59 de ani, visul i s-a împlinit.

Lucian Mitariu petrece acum şi 14 ore pe zi în atelier pentru a face produse de calitate şi unice.

Inginer de profesie a ales să mai urmeze şi Facultatea de Drept din cadrul  Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad. A lucrat la Vagoane, unde şi-a făcut stagiatura la Boghiuri, apoi a fost la fostul FPP , a fost pe rând referent, şef birou, director, director general, apoi director de portofoliu la Banat Crişana timp de zece ani, apoi a fost manager de proiect la cartierul de la UTA, la parcul industrial. În ultima vreme a lucrat opt ani în Bucureşti, la un proiect de construire a unui mall.  În cele din urmă s-a reîntors în Arad şi de un an jumătate face măsuţe din lemn.

„Am căutat o măsuţă pentru noi acasă şi ne-am uitat la magazinele de mobilă şi am văzut unele fără aspect, făcute industrial. Atunci m-am gândit că este o piaţă pentru aşa ceva. Confecţionez doar din lemn masiv şi răşină, folosesc lemnul de la esenţe autohtone, frasin, stejar şi până la lemn de măslin, mahon. O parte din banii pentru amenjarea atelierului sunt din fonduri structurale.

Măsuţele pot fi studiate pe pagina: https://masutecafea.eu/ . Preţul lor diferă în funcţie de model. Comenzi se fac la numărul de telefon: 0722.509.406

Comentarii

Mădălina Grec

19.08.2020 16:17
Felicitări Mițariule ! Sunt foarte frumoase și meșteșugite, apreciez pasiunea și răbdarea cu care le "dai viață" acestor măsuțe. All the best ! :)

Adauga comentariu