Când nu predă la universitate își ia studenții și merge cu ei pe la nevoiașii arădeni

Zeci de acțiuni, sute de zâmbete dăruite și multe speranțe oferite celor aflați în dificultate. Toate acestea le face de lectorul universitar doctor Alina Breaz, de la Universitatea „Aurel Vlaicu“ din Arad, care merge alături de studenţi, săptămânal, cu cadouri la copiii sau bătrânii care au nevoie de ajutor.

Până acum, au participat împreună la 70 de acţiuni, care au avut loc în diferite cartiere ale Aradului. Lectorul universitar doctor Alina Breaz, de la Universitatea „Aurel Vlaicu“ din Arad, merge alături de studenţi, săptămânal, cu cadouri la copiii sau bătrânii care au nevoie de ajutor.

Campania demarată de ea împreună cu studenţii poartă denumirea „Ajută-ne să ajutăm!”. Este o campanie care  vine în ajutorarea celor vulnerabili şi anume familii cu copii sau familii vârstnice.

“Am început totul prin a dăruit cadouri din casele noastre, cum ar fi haine şi alimente. Echipa era la început formată din maxim zece studenţi. Acum suntem aproximativ 40. Se implică studenţi atât de la programul de licenţă cât şi de la cel de master al specializării Asistenţă Socială. Campania a început în anul 2017. Popularizarea ei se face foarte mult pe reţelele de socializare şi astfel se alăturură echipei noastre şi alţi colaboratori, sponsori, susţinători, care au contribuit necondiţionat la acţiunile noastre”, a declarat Alina Breaz.

În ultima perioadă profesoara și studenții au vizitat un tată care își crește singur copiii minori, dar și o familie în care o fată de 15 ani a dat naștere unui copil. Toți au fost ajutați cu haine și alimente.

FOTO: arhivă personală

Adauga comentariu