Campionul la raliuri Vali Porcişteanu vine la Arad să predea cursuri de pilotaj sportiv

Cunoscutul pilot de raliuri Vali Porcişteanu, cu mai multe titluri de campion şi vicecampion naţional,  câştigător de mai multe ori la Raliul Aradului inclusiv anul trecut, va veni la sfârşitul lunii august sau inceputul lunii septembrie în Arad.

„Acesta vine pentru a efectua un curs de pilotaj sportiv, cu doritorii din oraşul nostru”, a declarat Egon Zimmermann, preşedintele Colegiului de Arbitri de Automobilism din Arad.

Mai multe informaţii se pot găsi pe situl :http://valiporcisteanu.com/.

Pe lângă latura de motorsport Vali s-a implicat și în programe de responsabilizare rutieră, având parteneriate în acest sens cu Poliția Română și de asemenea oferă doritorilor posibilitatea de a deprinde tehnici de conducere a automobilelor, prin cursurile de conducere defensivă pe care le susține. Conducerea preventivă și defensivă este din ce în ce mai căutată și apreciată de către companiile care doresc să își eficientizeze activitatea printr-o utilizare corespunzătoare a flotei auto pe care o dețin, dar și de către șoferii angrenați în activități de conducere a unui automobil “personal”.

Alături de Vali, trainerul principal, se află o echipă de instructori, calificați în domeniu. Devizul școlii fiind “învață cu un campion în dreapta ta”  asta și pentru că Vali Porcișteanu este prezent la toate cursurile desfășurate, atât la modulul teoretic, cât și în mașină alături de cursanți la atelierele practice.

 

Adauga comentariu