Campanie electorală greţoasă! Reţeaua Solidarităţii din Arad, folosită pentru a împărţi măşti cu sigla PNL!

Unii politicieni profită cu un tupeu fără margini de pandemia de Covid 19. Este şi cazul liberalilor arădeni, care se folosesc de Reţeaua Solidarităţii pentru a împărţi oamenilor măşti de protecţie cu sigla PNL! Nu ţin cont nici măcar de Săptămâna Patimilor şi membri ai PNL împart prin cartierele municipiului măşti de protecţie într-o acţiune cu scop electoral.

Reţeaua Solidarităţii, condusă de vicepreşedintele CJA Sergiu Bîlcea, a fost creată, cel puţin la modul declarativ, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de ajutor în timpul pandemiei şi pentru a aduce un plus în lupta cu această boală.

Numai că acţiunile de bun simţ şi de ajutorare a celor aflaţi în nevoie sunt umbrite de manevrele electorale ale candidatului PNL la Primăria Arad, acelaşi Sergiu Bîlcea.

Acum este evident pentru oricine că Reţeaua Solidarităţii a fost creată cu scopul de a putea face acţiuni electorale în vremea pandemiei. Liberalii profită de imposibilitatea unora de a-şi cumpăra măşti, aşa că le oferă ei gratis, însă cu sigla la purtător.

Din datele prezentate oficial, Reţeaua Solidarităţii a împărţit şi va împărţi nu mai puţin de 10.000 de măşti de protecţie. Pe eticheta măştii apare sloganul „Protejăm Aradul”, dar şi sigla PNL!

Este de-a dreptul ruşinos şi, în plus, încalcă legile ţării. Rămâne de văzut dacă procurorii se vor sesiza şi vor deschide un dosar penal, aşa cum s-a întâmplat în alte localităţi din ţară.  

Adauga comentariu