Campania “Ajuta-ne, să-i ajutam” continuă cu o nouă acțiune. A fost vizitat centrul maternal din cadrul DGASPC Timiș

 Studenții voluntari ai specializării Asistență Socială din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, coordonați de conf. univ. Dr. Alina-Maria Breaz au desfășurat o acțiune caritabilă la centrul maternal din cadrul DGASPC Timiș, donând articole vestimentare și de uz personal, precum și jucării. Cu aceasta ocazie, studenții au putut observa condițiile de funcționare ale unui serviciu de acest tip și atribuțiile asistentului social, putând sa comunice cu angajații și cu beneficiarii.

Cu acest prilej, s-a creat un nou parteneriat interinstituțional între Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad prin reprezentant conf.univ.Dr. Alina Breaz și DGASPC Timiș, un parteneriat care promite viitoare colaborări în domeniul voluntariatului și al asistentei sociale.

„I se aduce recunoștință pe această cale doamnei director executiv PDC, Monica Trușcă, din partea DGASPC Timiș care a răspuns invitatiei de colaborare în cadrul campaniei umanitare «Ajuta-ne, să-i ajutăm». De asemenea, se aduc mulțumiri și domnului viceprimar al municipiului Timișoara, Cosmin Tabără pentru sprijin”, a declarat conf.univ.Dr. Alina Breaz.

Adauga comentariu