Camion încărcat cu butelii de propan, implicat într-un accident pe autostradă. O persoană grav rănită!

Un camion încărcat cu butelii de propan a fost implicat într-un accident rutier pe A1, KM538+500  sensul spre Nădlac. În urma acestuia a rezultat o victimă inconştientă, neîncarcerată. 

Conform celor declarate de George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad în aceste momente fac manevre de resuscitare. Se execută operațiuni pentru asigurarea buteliilor care nu au căzut din camion.

Circulaţia pe ambele sensuri este blocată. În camion se află 140 de butelii. 

UPDATE 1: S-a reluat circulaţia pe sensul de mers Nădlac-Arad.

UPDATE 2: Manevrele de resuscitare au fost în zadar, şoferul camionului a fost declarat decedat.

UPDATE 3: “Astăzi, în jurul 08.35, un lucrător din cadrul societății de pază a autostrăzii a sesizat că pe A1, Bypass Arad, (zona Aeroport) a avut loc un accident de circulație. Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un timișorean de 57 de ani a condus o autoutilitară pe A1, calea 1, iar la km 543+300 a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul lateral dreapta.  În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cauza probabilă fiind una medicală. Având în vedere acest aspect, încadrarea legală se va realiza în urma concluziilor medico-legale”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Adauga comentariu