Bucătarul din Arad cu ambele mâini tatuate complet. Când nu este la bucătărie se antrenează pentru concursurile de culturism

Este culturist și bucătar și iese ușor în evidență datorită fizicului lucrat, dar și a tatuajelor pe care le are pe ambele mâini. Arădeanul Gabriel  Babuțea are 32 de ani și de mic a început să practice culturismul și tot de tânăr a început și să gătească. Astfel, când nu este la sală, acesta gătește pentru clienții restaurantului Gio din municipiu.

„Pasiunea pentru culturism o am de mic copil. Mi-au plăcut mult filmele cu Arnold Schwarzenegger. Am dorit să practic acest sport și am reușit cu mulți ani de lucru, de sacrificiu. Pe la 15 ani am intrat prima dată într-o sală de culturism, iar de câțiva ani am început să particip și la concursuri. E un pic cam greu și cu lucru și cu pregătirea. Două ore pe zi fac sport”, a declarat Gabriel.

Acesta a luat de curând locul II la Europene în Ungaria și locul IV la modialele din Slovania. Pasiunea pentru bucătărie a venit întâmplător. Profesorii de la cursuri l-au făcut să îmbrățișeze această meserie.  

„Pasiunea pentru bucătărie a venit tot așa când eram mai tânăr. Locuiam în Italia, trebuia să mă calific cumva, iar școala de bucătar era mai ușoară din punct de vedere al materiilor predate. Am dat de profesori grozavi și a început să-mi placă. Am urmat cursurile timp de trei ani. Am lucrat și în Germania și știu să gătesc orice. Eu mănânc orice tip de mâncare, doar înainte de concurs țin un regim drastic”, mărturisește tânărul.

Gabriel mai spune că lui îi place carnea de vită. „Această carne se consumă medie spre bine prăjită, nu chiar prăjită tare. Se consumă cu diferite sosuri, depinde de gusturile persoanelor. De exemplu: sos de cașcaval, de brânzeturi mixte, piper verde, ciuperci sau lămâie”, dezvăluie Gabriel. El este specialist și în prepararea pizzei. Deși la noi clienții preferă pizza foarte încărcată, spune că în Italia avea cerințe pentru pizza mai simplă, doar cu  sos de roșii, mozzarella.

Arădeanul cu ambele mâini tatuate total

Gabriel poate fi recunoscut ușor pe stradă datorită tatuajelor de pe ambele mâini. Povestea lor începe cu un rechin micuț pe care l-a avut de la vârst de 15 ani.

„Am un prieten care este un artist foarte bun. Când am fost mici am invetat noi un aparat de tatuat cu ac, cu motoraș de trenuleț. Am făcut un sitem cu fire, o chestie deloc igienică. Așa am început. Apoi el a devenit un bun artist și și-a cumpărat aparatură performantă. Primul meu tatuaj a fost un rechin micuț, dar l-am acoperit, acum am două mâini pline de tatuaje care  reprezintă mai multe momente ale vieții. Bine că am doar pe mâini, deoarece la concursurile de culturism m-ar încurca să am și pe spate sau piept, oricum și așa mai scade din punctaj”, adaugă tânărul.  

 

Comentarii

Mary Sedici

03.09.2018 15:36

Mutlumiri pt articol, ft bun. Dar acum cititorul este curios sa afle mai multe depsre acest tanar talentat profesional - ca is cariera si ca sportiv.  Poate acest articol  sa aiba "urmare", pt a informa Aradenii despre viata unui culturist. Mai ales cu trendul de gym si a arata bine, diete, etc. Poate s-ar putea mentiona numele restaurantului italian la care lucreaza asa incat cei care doresc sa il contacteze sau sa devina fani sa o poata face mai usor. Dedicatia acestui tanar ar putea influenza ft mul tinerii din ziua de astazi pe multiple planuri. Ca si sportiv  Gabi este un autodidact, care prin disciplana si dedicatie, si consinciozitate a ajunst sa devina un sportiv recunoscut internatinal.  Dar pregatirile care includ transportul la concursir  ( national si international), sunt destul de costisitoare, si de multe ori participarea la concurs depinde de mijloacele de financere. Successul depinde si de partea financiara, si de sponzorizare. Sigurat ar fi adepti ai acestui sport care ar suporta candidatul din Arad.

Adauga comentariu