Boul Roşu a fost astăzi asaltat de poliţie şi jandarmi. De această dată nu s-au dat amenzi, ci s-a discutat cu cetăţenii

Echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad împreună cu cele ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au desfăşurat, astăzi, în zona Boul Roşu, o acţiune de prevenire. Alături de ei au participat şi cei din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad.

Oamenii legii au stat de vorbă cu cetăţenii şi le-au împărţit pliante care făceau referire la cerşetorie: „Exploatarea prin cerşetorie se bazează pe manipularea compasiunii publice”.

De această dată nu s-au dat amenzi, ci doar s-a discutat cu cei care au trecut prin zonă.

„Am observat mai multe echipaje şi credeam că s-a întâmplat ceva, apoi am văzut că ne-au oprit pentru a ne spune despre prevenirea fenomenului de cerşetorie. Sunt foarte mulţi arădeni care dau bani şi îi obişnuiesc aşa pe cei care sunt în putere şi nu vor să lucreze. Recunosc că şi eu ajut dar prefer să le cumpăr ceva de mâncare şi să le dau”, a declarat Mioara Apostol.

În ultima perioadă în zona Boul Roşu zilnic se află echipaje ale Poliţiei Locale care asigură liniştea şi ordinea publică.

Adauga comentariu