Blocajele rutiere de la intrarea din oraşul Nădlac compromit mai multe afaceri. Disperaţi patronii au apelat la autorităţi

Mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Arad sunt revoltaţi de faptul că nu se găseşte o soluţie pentru ca TIR-urile să nu mai formeze blocaje la intrarea în Nădlac. Acest blocaj le pune în pericol afacerea. De exemplu, Adrian Butunoi spune că la el  de când sunt blocaje nu mai intră nimeni la spălătorie, deoarece nu au cum. În schimb el afirmă că statul nu o să îl scutească de taxe şi impozite pentru asta. Însă în zonă nu este doar această afacere compromisă, există şi un restaurant, un ABC, un schimb valutar, plus alte firme.

„Blocaj pe E 68 /Dn 7 la intrarea în  orașul Nădlac, sensul spre vamă. Dupa multe zile de aglomerație şi blocaje rutiere, poate se găsește totuși o soluție. După pandemie agenții economici din zonă sunt sufocaţi din nou...taxele, impozitele, chiriile nu ni le plătește nimeni dacă nu avem clienți. Pe cei de la C.N.A.I.R., Prefectură, Primăria Nădlac, poliţie, Poliţia Locală vă rog să luați în calcul și varianta opririi obligatorie a coloanei de TIR-uri în dreptul plăcutei care delimitează intrarea în orașul Nădlac, cu excepția TIR-urilor care parchează, spală sau alimentează carburanți. Cu stimă și respect cetățeanul şi plătitorul de taxe  Adrian Butunoi”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de către unul din administratorii din zonă. 

Amintim că nu este prima dată când administratorii din zonă se află în această situaţie.

Adauga comentariu