Biserica şi şcoala din Semlac au colaborat pentru a aduce un zâmbet mamelor din localitate

Biserica din Semlac a fost, duminică, în sărbătoare având activităţi dedicate mamei. La eveniment au participat elevi şi învăţători.

„În cadrul bunei colaborări dintre Școala Generală  Dr. Ioan Danicico și Biserica Ortodoxă din Semlac, la inițiativa mea şi a părintelui Felician Crăciun, cu sprijinul conducerii Școlii, a doamnei director Daniela Vădăsan, a doamnei învățător Anca Truță, a domnului învățător Cuzman Ioan, copiii au pregătit un program de cântece și poezii dedicat «Mamei». Programul a fost pregătit atât la școală cât și la biserică unde în ultimele trei săptămâni copiii au fost prezenți și au repetat. Astfel, au făcut acest lucru pe parcursul a câte două ore în fiecare zi de vineri, după care au participat activ la Slujba Acatistului care se săvârșește în parohie. Programul a fost prezentat părinților și credincioșilor la finalul Sfintei Liturghii, după care copiii au oferit mamelor prezente câte o floare în semn de dragoste și prețuire”, a declarat Pr. Ciprian Tripa.

La final, preoții parohiei au adresat un cuvânt de felicitare tuturor credincioaselor, copiilor și tuturor participanţilor urându-le prin cântec ”Mulți ani”.

„Le mulţumim pentru efort copiilor, dar și părinților care îi încurajează și îndrumă spre Maica noastră  a tuturor Biserica, în fiecare duminică urmând ca astfel de programe să se deruleze și pe viitor”, a declarat preotul Felician Crăciun.

Nu este prima dată când preoţii parohiei se implică alături de comunitate în diferite evenimente.

 

Adauga comentariu