Bilanțul accidentului de la Galleria: 14 adulți și un minor de 16 ani au ajuns la spital

În urma accidentului din această dimineață au fost rănite 15 persoane: 14 adulți și un minor de 16 ani. Toate au ajuns în Unitatea Primire Urgențe!

„Medicii din UPU au efectuat investigațiile medicale în regim de urgență, majoritatea pacienților suferind contuzii și escoriații. Unul dintre ei, în vârstă de  22 de ani, a suferit o fractură la gambă necesitând internare în Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, iar alți doi pacienți cu vârsta de 42 respectiv 52 de ani, diagnosticați cu policontuzii vor rămâne, de asemenea, sub supraveghere medical”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Reprezentanții IPJ au declarat: „Astăzi, 01 august a.c., în jurul orei 7.55, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, iar la intersecția cu strada Meșterul Manole ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Fântânele, care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului, microbuzul fiind proiectat într-un alt autoturismul din față, condus de o arădeancă de 30 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării tuturor masurilor legale care se impun”.  

 

Adauga comentariu