Biciclistul decapitat la Vladimirescu a lăsat în urmă zece copii. S-a demarat o campanie pentru ajutorarea lor!

Tatăl a murit într-un mod cumplit, sâmbătă, în timp ce se afla pe bicicletă, iar soția lui și cei zece copii au rămas acum fără prea multe venituri. Bărbatul care locuia în Horia a fost decapitat în zona localității Vladimirescu.

„Sâmbătă, în jurul orelor 13:45, un arădean de 31 de ani a condus un autoturism pe D. 682C, sensul de mers Vladimirescu – Horia, iar la un moment dat a efectuat o manevră de depășire, nepăstrând o distanță laterală suficientă, accidentând mortal un biciclist de 46 de ani. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Moartea bărbatului a adus durere în sufletul soției și a celor zece copii. El era și singurul care lucra, era ajutor comercial la o societate din Arad. Cu venitul lui și alocațiile celor mici se descurcau. Locuiau toți într-o locuință din Horia cu două camere. Locuință care nu arată prea bine.

Mișcat de cele întâmplate și mai ales că îi cunoaște pe doi dintre copiii familiei, Valentin Căldăraș, a sărit din nou în ajutor și a demarat o campanie pe Facebook.

Îi cunosc pe doi dintre cei zece copii. Doi sunt luat în grija celor de la Protecția Copiilor. Eu încerc să ajut cum pot. Mama lor nu a lucrat niciodată, doar tatăl. Mâine este înmormântarea acum mă zbat să adun câte ceva deoarece aș dori să facem câteva caselore cu sarmale și cozonac să dăm la cei care participă la înmormânare, apoi doresc să ne ocupăm puțin de casa lor să o mai aranjăm și să ajutăm copiii, mai ales că sunt mulți minori”, a declarat Valentin Căldăraș, un tânăr arădean care a crescut și el la casa de copii, dar care mereu sare în ajutorul celor din jur și demarează campanii.

„Dacă se poate să ajutăm familia Andonie. Tatăl care a fost decapitat a lăsat în urmă zece copii. Ei locuiesc cu chirie și au doar două cămăruțe. Toți cei care doriți să ajutați această familie greu încercată o puteți face atât direct la familie sau mă puteți contactati pe acest nr :0755503549”, este anunțul postat pe Facebook.

Mama nu are un cont deschis încă la bancă și nici nu are telefon, așa că până se rezolvă situația banii se vor strânge de către Valentin Căldăraș.

Copiii rămași orfani sunt: Fabian 4 ani, Alex 5 ani, Marian 6 ani, Titi 8 ani, Vali 9 ani, Denisa 11 ani, Dana 14 ani, Marius 15 ani, Claudiu 17 ani și Roxana 19 ani.

Comentarii

Dani

28.05.2019 10:21

Nu avem nevoie de trotuare si piste de biciclisti intre localitati, noi toti mergem cu masinile pentru asta avem drumuri asfaltate

Adauga comentariu