Bibarţ, în urmă cu trei luni, când rezilia contractul cu DD Chim: „Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă”. De azi, firma hunedoreană dezinfectează (din nou) Aradul!

La finele lunii ianuarie, primarul Călin Bibarţ anunţa rezilierea contractului dintre municipalitate şi firma DD Chim, privind dezinsecţia, dezinfecţia şi deratizarea.  

Firma hunedoreană  s-a făcut vinovată de intrarea în spital a zeci de elevi ai Liceului German, în urma unei acţiuni de deratizare. A şi fost amendată de autorităţi şi în cauză s-a deschis un dosar penal.

La acea vreme, primarul Călin Bibarţ tuna şi fulgera la adresa „puşculiţei de partid” şi anunţa rezilierea contractului.

„Având în vedere problemele apărute la Liceul German în urma serviciilor de dezinsecție prestate de respectivul operator și luând în considerare faptul că aceeași firmă este responsabilă cu dezinsecția și deratizarea la nivelul întregului municipiu am decis să punem căpăt acestui contract. Nu mai așteptăm rezultatele niciunei anchete. Neglijența de care au dat dovadă cei care au prestat acest serviciu se plătește din punctul de vedere al administrației locale arădene cu rezilierea contractului. Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă!”, afirma primarul Călin Bibarț la finele lunii ianuarie.

Numai că lunile au trecut şi DD Chim s-a reîntors pe străzile oraşului. De data aceasta cu un contract baban despre care Primăria Arad încă nu a comentat nimic.

Chiar Călin Bibarţ anuţa, pe pagina sa de Facebook, că angajaţii firmei hunedorene au trecut la treabă. A şi postat câteva fotografii şi un filmuleţ în care arată hărnicia unei firme asupra căreia planează mai multe suspiciuni.  

Adauga comentariu