Bătrânel ridicat de Poliţia Locală din palatul Cenad. A făcut scandal şi nu avea mască de protecţie

Mai multe imagini în care un bătrtânel este luat pe sus de poliţiştii locali arădeni au devenit virale pe reţelele sociale. Incidentul se produce în zona centrală a municipiului, în apropierea palatului Cenad.

În imaginile postate pe reţelele sociale, se poate vedea cum un bărbat este condus la o maşină a Poliţiei Locale, în zonă fiind mai multe echipaje. „Este nevoie de 3 mașini de poliție și 14 oameni pentru a legitima un bătrân care nu are mască de protecţie în timp ce alții umbla liberi pentru lucruri cu adevărat grave!? Vouă unde va e masca? L-ați luat pe sus in timp ce striga ajutor și mai scoateți la el și bastoanele!? Probabil pentru voi el prezintă un pericol, dar atâta puteți! Toată lumea știe asta! Felicitari pentru “ captura “. Pentru astăzi v-ați făcut treaba!”, este mesajul transmis de Adrian Petreuş, arădeanul care a surprins întreaga scenă.

Reprezentanţii Primăriei spun că bărbatul este recunoscut ca o persoană recalcitrantă.

„În după amiaza zilei de 13.07, un octogenar cunoscut de guarzii Primăriei Arad ca fiind o persoană refractară, a iscat un scandal de proporții la Casieria din Palatul Cenad, nemulțumit de răspunsul oferit de angajatele Primăriei. Întrucât bătrânul începuse să se manifeste violent, acestea au cerut sprijinul guarzilor. Bătrânul s-a enervat și mai tare în momentul în care i s-a cert să poarte mască de protecție în interiorul Palatului Cenad. Refuzând atât legitimarea cât și părăsirea incintei, guarzii au cerut sprijinul colegilor de la Ordine Publică, măsurile sancționatorii putând fi luate numai de către aceștia. Arădeanul a fost extras cu grijă din Palatul Cenad, fără să fie bruscat sau agresat verbal și a fost transportat la cel mai apropiat punct de lucru al Direcției Generale Poliția Locală, respectiv cel din Piața Catedralei, pentru identificare. Pentru tulburarea liniști publice, bătrânul va trebui să achite în termen de 15 zile, o amendă de 100 de lei”, spune Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Adauga comentariu