Bătălia dintre Căprar şi Fifor l-ar putea debarca pe şeful IPJ. Corpul de control al IGPR, trimis la Arad

Bătălia de la vârful PSD Arad, dintre preşedintele Dorel Căprar şi senatorul Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, ar putea lăsa urme la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. Miza: Fifor ar urma să-l înlocuiască pe Ioan Tamaş, şeful IPJ Arad, cu adjunctul acestuia – Nicolae Bătrân, un apropiat al ministrului.

Clinciurile din interiorul PSD Arad dintre cei doi grei nu sunt de ieri, de azi, însă aparenţele au fost păstrate foarte bine. Chiar dacă toţi social-democraţii ştiau de acest lucru, se fereau să vorbească deschis. E drept că nu au existat conflicte majore, cele două grupări preferând să lucreze cu „manta”, nu să aplice lovituri directe.

La finele săptămânii trecute, Corpul de control al Inspectoratului General al Poliţiei Române  a descins la Arad. Din informaţiile noastre, se verifică managementul de la nivel judeţean, dar în colimator ar fi şi câteva secţii din judeţ.

Pe holurile IPJ Arad se vorbeşte de iminenta debarcare a lui Ioan Tamaş şi instalarea lui Nicolae Bătrân, totul cu „arbitraj” de la Bucureşti.

Ioan Tamaş a ajuns la conducerea IPJ Arad, în urmă cu câţiva ani, după ce a câştigat un concurs organizat în acest sens, dar a avut „ok-ul” PSD-ului local, inclusiv a lui Dorel Căprar, şef de filială şi la acea vreme.

Deşi Mihai Fifor anunţa, la scurt timp de la preluarea mandatului de la Interne că va „tăia în carne vie”, se pare că are în plan tăierea unei bucăţi care nu-i convine.

Adauga comentariu