Bărbatul omorât de fratele geamăn a încercat din răsputeri să scape cu viață

Tragedia de ieri în care un bărbat și-a omorât fratele geamăn pentru o moștenire a uimit vecinii și apropiații. La 52 de ani unul dintre ei a murit, deși s-a zbătut să se salveze și să scape cu viață după ce fratele lui l-a înjunghiat în urma unui scandal.

Vecinii povestesc cum cel rănit s-a urcat la volanul mașinii să scape, însă l-au lăsat puterile și a intrat într-o grămadă de leme. Acolo vecinii și soția au încercat să-i acorde ajutor, însă degeaba. Agresorul nu l-a lăsat nici când a vrut să fugă și a mai aplicat o lovitură de topor parbrizului mașinii.

Plin de sânge, bărbatul înjunghiat a condus mașina câteva sute de metri, după care a intrat cu autoturismul într-o grămadă de lemne de la marginea străzii. Vecinii sunt cei care au chemat poliția și ambulanța.

„Am venit la el la maşină, a venit și soția lui, i-am dus apă dar el era cu capu într-o parte cu mâinile  lăsate. Am văzut sângele”, spune una dintre vecine.

Neînțelegerile dintre cei doi frați erau însă mai vechi și vizau moștenirea casei părintești. Cei doi frați locuiau, unul la Arad, celălt, în Lipova. S-au înţeles ca unul dintre ei, agresorul, să-și țină oile în gosopodăria părinților, care nu mai era locuită.

Marţi însă s-ar fi certat și s-au acuzat reproc că nu au grijă de casa părintească și că cel care folosea casa făcuse facturi mari la curent, așa că fratele său i-a cerut să plătească facturile, moment în care unul dintre ei a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt în zona inimii. O singură lovită a fost îndeajuns.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad continuă cercetările în acest caz.

 

Adauga comentariu