Bărbatul care a omorât un tânăr la Cuvin a fugit din țară. Aseară însă a fost prins și reținut!

Bărbatul vinovat de producerea accidentului mortal de la Cuvin a fost prins pentru a doua oară de polițiști. Prima dată a fost depistat de polițiștii din Caraș Severin, pe raza județului, la volanul mașinii cu care a provocat accidentul. Se afla la volan băut, iar după ce i-au întocmit dosar penal a fost lăsat să plece. Bărbatul de 48 de ani a părăsit țara, iar aseară a fost găsit din nou. S-a răzgândit și a vrut să vină în Arad. La intarea în țară a fost ridicat de polițiști. 

„Conducatorul autoturismului implicat in evenimentul rutier tragic produs in Cuvin a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier. Bărbatul de 48 ani din Covasant, județul Arad -banuit ca in seara de 27 Ianuarie ar fi părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui tânăr- a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Nadlac, pe sensul de intrare in țara. Din cercetările efectuate de polițiști, după producerea evenimentului rutier, s-a stabilit ca cel in cauză ar fi părăsit teritoriul statului roman”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Rutiere in vederea audierii acestuia. Activitățile de cercetare se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lipova.

Cel in cauza va fi reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă.


Adauga comentariu