Bărbatul care acuza o firmă de tranzacționări auto că l-a înșelat a primit altă mașină! „Fără ajutorul Ziar de Arad nu reușeam”

Bărbatul care acuza o firmă arădeană că l-a fentat (citește aici: Un bărbat acuză o firmă de comercializări auto din Arad că i-a vândut o “coajă”. “Când am ridicat mașina pe elevator era să cadă pe noi”), vânzându-i un autoturism ce nu putea fi folosit, a reușit să obțină altă mașină.

Daniel Rusu a avut, ulterior publicării materilalului în Ziar de Arad, mai multe discuții cu firma Roland Auto din Arad. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un numitor comun. Bărbatul spune că nua r fi reușit să obțină această înțelegere dacă Ziar de Arad nu îi publica pățania.

„Am avut mai multe discuții cu cei de la firmă. Am venit în Arad, am lăsat mașina și iau alta. Pun diferența de bani. Vă mulțumesc mult, fără ajutorul dumneavoastră nu o rezolvam”, spune Daniel Rusu.

Înțelegerea dintre cele două părți este confirmată și de reprezentantul societății de vânzări auto.

„În urma întrevederii cu clientul nostru Rusu Daniel, am soluționat în mod amiabil și etic situația sesizată de acesta. Domnul Rusu Daniel s-a declarat în mod oficial mulțumit de rezoluție. Satisfacția clientilor este importantă pentru noi și suntem încrezători că am solutionat situația cu bună credință, respectand principiile de bună practică asumate. Amintim clienților nostri că acceptăm orice tip de test înainte de achiziția unui autoturism din parcul nostru și îi încurajăm să apeleze la evaluări de specialitate”, spune Anțilă Diana, office manager Roland Auto Arad.

Adauga comentariu