Bărbaţii care au violat timp de doi ani un copil din Zădăreni au fost condamnaţi. Ani grei de închisoare a primit şi mama băiatului

Cei doi bărbaţi care au violat un copil din Zădăreni timp de doi ani și-au primit pedepsele. Alături de ei a fost condamnată şi mama băiatului care primea bani şi alcool de la ei pentru a le da copilul să-l violeze.  

Cei trei au fost arestați preventiv în aprilie 2018, în urma cercetărilor efectuate de polițiști. În 8 februarie 2019 a venit și sentința. Astfel bărbații au fost condamnați, unul la 11 ani de închisoare, iar celălalt bărbat a primit 9 ani și 4 luni. Mama copilului a primit o sentință de 8 ani și 8 luni. Hotărârea Judecătoriei Arad nu este definitivă.

Băiatul violat avea 9 ani atunci când a fost prima dată abuzat. Reprezentanţii Poliţiei au declarat: „Din cercetările efectuate s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2016 – 1 aprilie 2018, doi bărbați, de 43 și 21 de ani din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu un minor de 11 ani. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei în vârstă de 49 de ani”. Încă de când a fost descoperit cazul, specialiştii din cadrul DGASP i-au oferit consiliere psihologică.  

Adauga comentariu