Bărbat încarcerat, în urma unui accident produs în zona Metro

Un accident de circulație a avut lor vineri dimineață, în zona Metro din municipiul Arad. Au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului un bărbat, de aproximativ 35 de ani, a rămas încarcerat.

După aproximativ 15 minute, acest a fost extras din mașină și predat echipajului SMURD. Bărbatul este conștient și cooperant.

La fața locului au fost alocate forte ale Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere.

UPDATE 1: Reprezentanții IPJ Arad vin cu detalii privind accidentul:  „Un arădean de 35 de ani a condus un autoturism pe Calea Zimandului, din direcția străzii Petru Rareș către varianta N-V, și ajungând în apropierea semaforului electric amplasat înaintea sensului giratoriu, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani din Arad. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a șoferului de 35 de ani. Cei doi conducători auto au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative.În cauză se continuă cercetatile s.a.s.i. vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu