Băile Gyopáros din Orosháza, tot mai asaltate de arădeni. Vezi aici prețurile de intrare!

Tot mai multe persoane din Arad și Timișoara aleg să își petreacă sfârșitul de săptămână la Orosháza, la Băile Gyopáros. Cum a fost un weekend prelungit la români și ziua de luni, de Sfânta Maria, a fost un bun prilej de a vizita țara vecină.

Astfel, zeci de arădeni au ales Băile Gyopáros, în special pentru bazinele cu apă termală.

Complexul se întinde pe o suprafață de 20 hectare cu un parc bine întreținut și un lac.

Pe lângă posibilități de baie în apă termală sau în celelalte bazine lacul oferă și posibilități de plimbări cu barca. Piscina de înot de 50 metri așteaptă iubitorii sportului de înot, iar începătorii pot perfecționa cunoștințele de înot în piscine speciale. Nu lispesc bazinele cu tobogane pentru cei mici, care au intrarea gratuită (sub 3 ani). Însă cea mai apreciată este zona de saună.

În ceea ce privește prețurile sunt mult mai mici ca în unele zone din partea de vest a țării noastre.

„Am început să vizităm ștrandul de la Orosháza încă de la deschidere ajungând întâmplător în zonă. De atunci venim de aproximativ 15-20 de ori pe an, atât vara, cât și iarna. Condițiile oferite, față de România, sunt mult mai bune, prețurile mai acceptabile, iar zona de saună excelează. Venind atât de des am descoperit și calitatea bucătăriei ungurești și savurăm cu fiecare ocazie mâncărurile tradiționale. Făcând o paralelă cu stațiunile de la noi din țară, serviciile sunt incomparabil mai bune”, a declarat unul dintre arădeni.

Acesta  a mai mărturisit că mănâncă atât în incinta ștandului, cât și în afara acestuia, iar una dintre cele mai bune locații este Diofa Csarda, unde se servește și meniul zilei, iar cu câteva sute de lei se poate mânca pe săturate.

Aradul se află la o distanță de 75 km de Orosháza, cu mașina se parcurge aproximativ într-o oră și jumătate. Mai mult de atât, date despre orașul de pe Mureș se găsesc și pe pagina de prezentare a stațiunii din Ungaria: https://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/

Adauga comentariu