Autoturismul implicat în accidentul de pe autostradă era oprit pe banda de urgență. Unui pasager i s-a făcut rău!

Autoturismul împlicat în accidentul de pe autostradă se pare că era oprit pe banca de urgență în momentul în care a fost lovit de TIR.

Citește și: UPDATE Accident cu trei victime pe autostradă

„Din primele evaluări, în urma accidentului sunt 3 victime. Autoturismul accidentat era oprit pe banda de urgență, întrucât unei persoane i s-ar fi făcut rău, din cauza unor probleme cardiace. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD, pentru a prelua victima cu probleme cardiace”, a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

FOTO: ISU Arad 

Traficul a fost reluat, în aceste momente se circulă pe banda 2.

UPDATE Reprezentanții IPJ au declarat:

„În după-amiaza zilei de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la km 523, calea 1, sens de mers Arad-Timișoara, a avut loc un accident rutier.

Un ansamblu rutier, condus de un cetățean turc de 45 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism în care se găseau doi bărbați, de 48 de ani (Timișoara) si 77 de ani (Jud. Teleorman) și o femeie de 45 de ani (Timișoara).

În urma impactului, persoanele din autoturism au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii vehiculelor nu consumase alcool”.

Polițistii Biroului Poliției Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

 

Adauga comentariu