AUROLAC IDEOLOGIC. George Simion zice că a mobilizat 1500 de mașini și 5000 de oameni pentru prostii antivacciniste, în loc să-i fi mobilizat să dea o mână de ajutor refugiaților din Ucraina

Ucraina este cotropită de peste 72 de ore de către Vladimir Putin, sponsorul AUR. Liderii AUR, în loc să se mobilizeze să dea o mână de ajutor zecilor de mii de copii, bătrâni și femei refugiați din calea războiului, se țin de prostii. Gorge Simion, golănașul de galerie de stadion, anunță cu bucuria tălâmbului că ”a mobilizat peste 1.500 de mașini cu 5.000 de oameni”, „pentru a da jos regimul Iohannis, împotriva dezmățului din energie, a prețului la RCA, a prețului la carburant. (…) Condamnăm agresiunea rusă, dar regimul Iohannis trebuie dat jos. E regimul care nu s-a ocupat de dotarea armatei și care ne-a făcut irelevanți pe scena internațională. Unde a Klaus Iohannis azi? Ori e în Dubai, ori e la golf”.

„Să dăm de pământ cu regimul Iohannis și să dăm jos toți dictatorii fie că se numesc Putin, Viktor Orban sau Iohannis”, le-a spus liderul AUR membrilor de partid.

AURolacii ideologici ai lui Simion au venit echipați cu steaguri tricolore cu însemnele AUR și cu steaguri prin care spun „Stop certificatului verde”. Nici un însemn cu ”Stop războiului de agresiune din Ucraina”!

Pe cine crede că minte acest golănaș?

Cât e propagandă rusofilă și cât adevăr, poate că ar trebui procurorii militari să investigheze. Fix de depusolații ăștia avem nevoie zilele acestea când ”tătucul” lor Putin calcă cu șenilele legile internaționale!

Adauga comentariu