Au vrut să spargă un seif cu şurubelniţa şi dalta. Jandarmii arădeni i-au prins la ieşirea din imobil

Doi bărbaţi au încercat să spargă un seif aflat într-un imobil situat pe bulevardul Iuliu Maniu din Arad. Nu au reuşit să-l deschidă, întrucât sculele din dotare, o şurubelniţă, o daltă şi o rangă nu au fost suficiente.

Jandarmii arădeni au fost alertați pe Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că două persoane de sex masculin au pătruns prin efracție într-un imobil din municipiul Arad.

“Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată și i-au depistat pe cei doi, în imediata apropiere a imobilului. La vederea forțelor de ordine bărbații au aruncat obiectele pe care le-au folosit pentru a pătrunde în imobil, respectiv, daltă, șurubelniță, rangă metalică și au încercat să fugă, dar au fost imobilizați. În urma verificărilor preliminare efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 31 de ani, unul din Uricani, iar celălalt din Craiova, au intrat în imobil prin efracție, unde au încercat să spargă un seif. După mai multe încercări nereușite au renunțat și au vrut să plece, dar au fost interceptați de echipajul de jandarmi”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Arad.

 

Adauga comentariu