Atenție șoferi! Un profitor care intră intenționat cu bicicleta în mașini face victime, la o intersecție din apropierea SRI Arad!

Un șofer arădean a căzut victimă unui profitor care a intrat intenționat cu bicicleta în autoturism. Dani Lezău povestește că la o intersecție din apropierea SRI Arad, un tânăr aflat pe bicicletă așteaptă ca mașinile să plece după ce opresc la semnul „stop” (deci nu au viteză mare) pentru ca apoi să intre efectiv în ele.

Se tăvălește pe jos și spune că e victimă. Cere bani șoferilor, pentru a nu suna la Poliție. Dacă aceștia refuză, cheamă Rutiera și împreună cu câțiva „martori” te lasă fără carnet pentru câteva luni.

Arădeanul, care a rămas timp de trei luni fără permis, povestește că el a oprit la semnul „stop” de la intersecția străzilor Ceaikovski și Rusu Șirianu. A pornit de pe loc, iar după câteva secunde s-a trezit cu un biciclist care intră în mașină în partea din stânga față.

„Atenție când circulați pe strada Ceaikovski"la intersecția cu strada Ion Rusu Șirianu. Stă un tip cu bicicleta iar când ești în intersecție vine cu viteza și întra în tine intenționat zicând ca are prioritate și ca vrea despăgubire pentru ca l-ai lovit , iar pe lângă asta mai are și prieteni cu el zic ei pe post de martori ca l-ai lovit și ca nu te-ai oprit la stop!!Și sună la poliție... Atenție mare, puteți rămâne fără permis din cauza lui ăsta!! Oameni bolnavi!!”, atenționează Dani Lezău.

Acesta mai afirmă că i-a spus profitorului de meserie că putea să fie accidentat grav. „A zis că nu contează familia lui o să trăiască bine...”, mai povestește Dani Lezău.

Acesta se arată intrigat de faptul că polițistul care a venit la fața locului i-a luat carnetul întrucât mașina era lovită în portiera din stânga, semn că biciclistul a intrat în autoturism.

Cert este că în zonă există camere de supraveghere, iar dacă acestea „bat” pe intersecția respectivă și dacă polițiștii vor să descopere o escrocherie – acesta ar putea fi dată în vileag, iar cei vinovați vor putea fi trași la răspundere.

Comentarii

atti

26.06.2018 16:14

Nu inteleg ce mai asteapta, de ce nu verifica camerele de supraveghere...... Chiar asa nepasare din partea lor, profitorii sunt mai presus ca cei corecti, sau au si ei ceva......, ma intreb. Nu mai poti avea incredere, o tara de lasi, smecheri, profitori. Sa nu te iei si sa pleci dracu afara, si daca esti injurat. As dori sa vad filmuletu postat cu camera de supraveghere.

Adauga comentariu