Atelierul de gastronomie tradițională „Plăcintă’ntinsă ca pe la noi” va avea lor la sfârșitul acestei săptămâni

Sfârșitul acestei săptămâni aduce la Târnova atelierul de gastronomie tradițională „Plăcintă’ntinsă ca pe la noi” . Evenimentul se va desfășura, pe data 15 septembrie, pe stadionul din localitate. Va avea loc o lansare de carte organizată de către Asociația Culturală „Cartea, izvor de cultură Arăneag”, la care vor lua parte Florina Emilia Pâncotan, Michaela Gherman, Luminița Liliana Zăbavă, Florinela Rusu, Dorina Omotă și Tudorică Petrică.

De la ora 16, tot pe stadion, vor cânta și dansa Ansamblul „Șiriana” din Șiria, Ansamblul „Românașul” din Zădăreni, Ansamblul „Arădeana” din Aldești și Ansamblul „Vatra Românească” din Arad. Acesta din urmă va veni însoțit de soliștii Alina Măgurean, Lili Agrijana și Monica Blaga. Pe aceeași scenă vor mai urca orchestra Frații Șandru, cu soliștii Florin Șandru și Ioana Luguzan, iar invitat special al evenimentului va fi solista Zorica Savu.

Organizatorii sunt Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, Primăria Comunei Târnova și Asociația Culturală „Cartea, izvor de cunoaștere” .

 

Adauga comentariu