Atac de tip mafiot la Livada. Maşinile unui fost preşedinte al CJA au fost vandalizate!

Un fost preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Arad şi vicepreşedinte al instituţiei a fost victima unui atac mafiot. Este vorba despre Adrian Ţolea care locuieşte în comuna Livada.  În noapte de vineri spre sâmbătă acesta a constatat că maşinile parcate în faţa casei i-au fost vandalizate.  Adrian Ţolea crede că totul i se trage de la faptul că a fost candidat de primar în comună şi că a luat multe voturi. Totodată că este susţinut în continuare de foarte mulţi consilieri.

„Din păcate, am constatat că azi noapte mi au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliția iar ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți și criminaliști. Atacul, de tip mafiot, s-a petrecut în jurul orei 01.00 azi noapte, când am auzit o bubuitură în fața casei. Fac un apel, pe această cale, la toți vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte și dacă au imagini care pot ajuta să mi scrie în privat.

Un astfel de atac nu poate fi catalogat decât ca un act de vandalism menit să intimideze. Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m-am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcția de primar, numărul mare de voturi primite și nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reușit să-și impună omul, de la PNL, pentru funcția de viceprimar. Consilierii locali care m-au susținut în campanie nu au votat candidatul susținut de către primar. Se pare că PNL Livada și primarul, deși au doar 4 consilieri din 13, vor să și construiască o majoritate de 7 consilieri prin presiuni și intimidare. Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie.

Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico administrativ la care m am angajat”, este mesajul lui Adrian Ţolea postat şi pe site-ul de socializare Facebook.

FOTO: Adrian Ţolea

Adauga comentariu