Aşteptăm miracole purtându-ne ca nişte copii răsfăţaţi

Ho Ho Ho... au venit şi rezultatele, iar acum a început isteria pe Facebook şi din nou înjurăturile şi jignirile.  Ce mult se aseamănă cei care fac asta cu nişte copii răsfăţaţi care tot anul nu ascultă, fac de capul lor şi arată cu degetul spre cei din curtea blocului când le spui că nu procedează bine.

Alegerile sunt ca seara de Crăciun, după o perioadă de comportament neadecvat te aştepţi la un miracol care să vină în noaptea în care se numără voturile. Păi cum să fiţi măi supăraţi că e Dăncilă în turul doi când voi nu aţi dat într-un an decât m...ie. Ce voiaţi să primiţi? Dacă voiaţi să vă susţineţi candidatul şi să aibă şanse măcar de turul II trebuia să vă schimbaţi atitudinea, vi s-a atras atenţia de multe ori, acum staţi şi înjuraţi pe Facebook că aşa mai în cap vă duceţi.

Nu aţi venit niciunul cu ceva concret, cu o atitudine bună pentru un popor. Iar cei care nu aţi mers la vot şi aţi fost foarte mulţi vă întreb: mai respiraţi, sunteţi vii? Vă pasă de ceva sau trăiţi aşa cu durerea la bască? Eee atunci să nu mai credeţi în miracole până nu vă exprimaţi votul. Nu mă voi lega de niciun candidat, fiecare are plusurile şi minisurile lui. Unii sunt marionete, alţii mai gândesc şi singuri, dar voi ăştia care nu sunteţi mânaţi de vreun partid la vot, ce faceţi totuşi? Vreţi să staţi să luaţi în continuare doar m..ie sau luaţi atitudine? Întreb şi eu..aşa pentru un prieten. Cei cărora le-aţi tot dat m..ie au laut atitudine. Şi-au trimis omul în turul II, îi felicit pentru asta, dar voi, unde l-aţi trimis?

Adauga comentariu