Asistenta medicală și povestea celui mai nou salon de înfrumusețare din Arad: Mira Sun and Beauty

O asistentă medicală din Arad și-a deschis un salon de înfrumusețare, deoarece adoră să se aranjeze. Povestea salonului a început în momentul în care ea a rămas însărcinată și voia să își ocupe, în cei doi ani cât va sta acasă, timpul cu ceva. Așa a luat naștere Mira Sun and Beauty, cel mai nou salon de înfrumuseștare din oraș, condus de către Mirabela Vărșăndan, în vârstă de 29 de ani. Aceasta a lucrat timp de cinci ani ca asistent medical la Clinica Genesys, apoi doi ani la penitenciar, iar pe timpul pandemiei a avut propria afacere de îngrijiri la domiciliu.

„După ce am terminat școala m-am angajat la Genesys ca asistent medical, apoi am primit o ofertă să merg asistentă la penitenciar. Am lucrat doi ani de zile acolo, însă nu mi-am găsit locul, nu era jobul perfect pentru mine și mi-am dat demisia. A venit pandemia și m-am gândit să ajut oamenii și să îi îngrijesc la domiciliu. În acel timp am rămas însărcinată și m-am gândit că trebuie să fac ceva pentru mine, cât stau cu fetița Sofia, să îmi ocup timpul cu ceva. Așa a venit ideea de a deschide un salon de înfrumusețare, deoarece mereu mi-a plăcut să fiu aranjată”, povestește Mirabela Vărșăndan.

Tînăra mămică a găsit un spațiu pe strada Andrei Mureșanu, la numărul 32, însă avea doar aparate de bronzat. Nu a stat mult pe gânduri, l-a închiriat și și-a extins activitatea.

„Având spațiu mi-am propus să am toate serviciile în același salon: manichiură-pedichiură, aparate pentru bronzat, cosmetică, make-up, coafură, frizerie. «Nu este doar un salon de frumusețe. Este salonul spiritului tău», este sloganul pe care l-am ales pentru ceea ce facem aici”, mai adaugă Mira.

Mirabela merge zilnic la salon pentru a coordona activitatea. Alături de ea este și micuța Sofia. Fetele care lucrează în salonul de înfrumusețare sunt profesioniste și fac totul cu pasiune. Toate sunt prezentate pe pagina web https://mirasunandbeauty.ro. Sub fiecare forografie este un citat în care fiecare își descrie activitatea.

De exemplu, Roxana: „Hairstylingul nu este o meserie ușoară, dar este una incredibil de frumoasă, mai ales atunci când faci totul din pasiune! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul BEAUTY,iubesc să aduc zâmbetul pe buze clientelor mele, iar asta mă împlinește mai mult decât orice. With love for HAIR...." sau Eveline: „Tehnicianul nails desăvârșit iubește, vorbește mult, este împlinit, cunoaște, este informat, este artist chiar dacă nu pictează. Este complet în tehnici, optimist, corect și mereu dornic de mai mult”.

Informații despre noul salon din Arad se pot obține și pe pagina de Facebook: Mira Sun and Beauty sau la numărul de telefon: 0755 679 132.

 

 

 

 

Adauga comentariu