Aşa da. Bolnavii de Covid au condiţii de „vacanţă”, la Lipova!

Dacă se vrea, se poate. Asta putem spune când ne uităm la imaginile cu noul spital Covid din Lipova. Saloanele au vedere spre natură, există panou inteligent de monitorizare presiune oxigen, iar liftul arată ca o navă spaţială.

«Culorile toamnei» vedere din salonul noului spital covid Lipova. Conducerile DSP Arad și CJAS Arad, s-au întâlnit cu managerul spitalului Dr.Fâneață, direct pe tronsonul de pozitivi. A fost prima întâlnire comună a celor două instituții în zona roșie. Putem spune că avem un spital model, deschis acum trei săptămâni, o administrație locală implicată, condiții europene pentru pacienți și un personal devotat”, a declarat Horea Timiş, director DSP Arad.

Acesta mai spune că pe fiecare etaj există un panou inteligent de monitorizare presiune oxigen, puritate oxigen, senzori de fum, senzori de lumină, acces ușa prin sistem inteligent, căldură, curent, iar despre lift se spune că: „Nu este navă spațială...este liftul inteligent cu comandă vocală de la Spitalul din Lipova”.

Este vorba despre o clădire nouă care era nefolosită. Clădirea a fost predată către autoritatea publică locală din Lipova în data de 3 decembrie a anului trecut. Investiția în extindere și dotarea Spitalului Orășenesc Lipova este în valoare de 21.631.896 lei cu TVA.

După predarea clădirii, acolo nu s-a mai întâmplat nimic. Au ținut spitalul nou închis până s-au hotărât să-l transforme în unul de Covid cât timp va fi nevoie.

Adauga comentariu