Arde o garsonieră de pe strada Predeal!

Pompierii arădeni intervin, la această oră, pentru a stinge un incendiu izbucnit la etajul 2 al unui imobil de pe strada Predeal.

,,Incendiul se manifestă la etajul 2, se acționează pentru stingere și evacuarea persoanelor din bloc.

La fața locului s-au deplasat AT5003 Iveco, S42,descarcerarea ușoară și SMURD Vladimirescu (13 subofițeri)", a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE: Este vorba despre blocul G3 . La fața locului au ajuns și două ambulanțe! 

UPDATE Din primele informații ar fi vorba despre șapte persoane intoxicate cu fum, una prezintă și arsuri. Au fost alocate cinci echipaje: SMURD, de Prim Ajutor de la Vladimirescu și trei ambulanțe! 

UPDATE: George Pleșca a declarat: ,,In data de 12.06.2022,in jurul orei 22:22,dispeceratul ISU Arad a primit un apel de urgență cu privire la un incendiu ce se manifestări la o garsoniera de la etajul 2 din Municipiul Arad,Str.Predeal,initial nu au existat informații cu privire la posibile victime,s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma,o autospeciala de descarcerare,o autospecială de lucru si salvare de la înălțime,doua ambulante tip SMURD,una tip C si una tip B cat si un echipaj medical SAJ. Dupa efectuarea recunoașterii s-a constatat faptul ca incendiul se manifesta într-o garsoniera iar blocul era inundat cu fum,s-a acționat in paralel pentru lichidarea incendiului cat si pentru evacuarea locatarilor.

Au fost evacuate aproximativ 60-65 de persoane, 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale,5 dintre acestea fiind transportate la spital,incendiul a fost lichidat după aproximativ 15 minute. Cauza probabila de incendiu este in curs de stabilire

Adauga comentariu