Aradul va avea un nou post de subprefect. Acesta va fi provizoriu

În cadrul Videoconferinţei care a avut loc, joi, s-a discutat  şi despre situaţia de la Arad unde nu există la lucru nici prefect, nici subprefect, deoarece ambii se află în concedii medicale. Videoconferinţa a avut ca temă organizarea alegerilor de duminică. Aceasta s-a desfăşurat sub conducerea ministrului de Interne, Marcel Vela.

Ministrul a anunţat că va cere Guvernului înființarea cu titlu de provizorat, a unui nou post de subprefect. Acesta urmează să semneze documentele și să ia deciziile pe care trebuie să le ia șeful instituției, până ce Florentina Horgea și Vasilică Damian vor reveni sau „vor scăpa de viruşi” cum a spus ministrul.

„Voi propune în ședință de Guvern înființarea provizorie a unui nou post de subprefect, până la însănătoșirea colegilor. Voi aborda această problemă gravă, pentru că nu doar procesul electoral trebuie să decurgă normal. Un prefect are numeroase îndatoriri care nu pot fi lăsate la latitudinea unor fenomene neprevăzute, cum sunt virozele. Pentru că în județul Arad există o viroză”, a spus Marcel Vela. Acesta a mai zis ironic că va trimite o echipă de medici la Arad, să-i ajutăm pe cei doi colegi, poate au primit o medicamentație greșită.

Acest post ar urma să fie ocupat de Olimpia Popa. Din informaţiile pe care le avem aceasta refuzase iniţial propunerea, însă astăzi s-a răzgândit.

 

Adauga comentariu