Aradul va avea o Şcoală de vară cu săli mari, terasă, grădină şi poartă cu dezinfectant

O şcoală de vară îşi va deschide porţile pentru copiii arădeni începând din data de 10 August. Aceasta va avea sediul în cartierul Micalaca, pe  strada Vrancei, Nr. 60 B şi este administrată şi coordonată de către Anca Stoenescu, fost inspector şcolar general cu o vechime în învăţământ de zeci de ani.

Şcoala de vară poartă numele ,, Joy Club Junior” şi va fi deschisă de luni până sâmbătă într-un cadru deosebit pliat pe cerinţele actuale ale copiilor.

„Activitățile didactice se vor desfășura în sălile moderne de curs dotate cu echipamente de ultima generație. Locația dispune de asemenea de o grădina exterioară dotată cu loc de joaca, terasă în aer liber, tavernă și sala de gimnastică. În cadrul școlii de vară propunem activități de comunicare în limba engleza, limba română, matematică, TIC, studio Tv micii reporteri, modeling, activități muzicale și fizice. Aceste activități vor fi coordonate de profesori specializați în domeniu, abilitați cu vechime în învățământul preuniversitar. Programele de studiu se vor aplica în funcție de vârsta și nivelul copiilor”, a declarat Anca Stoenescu.

Cu o experienţă mare în învăţămământ Anca s-a gândit că Aradul are nevoie de un astfel de centru. „Având expertiza din învățământ. Fiind profesor titular din 1999, absolvent al Liceului Pedagogic, am înțeles necesitatea deschiderii unui centru de învățământ pliat pe contextul actual. Locația permite distanțarea socială, având săli mari, livadă, terasă exterioară etc. Ideea mi-a venit pentru că și eu sunt mamă și am realizat încă din luna Martie că de multe ori ne putem confrunta cu situații de criza, că se pot închide școlile ( atunci am demarat cu orele on line) și ca meritam și noi să avem în Arad un astfel de centru. Am avut norocul să am lângă mine profesioniști care au reacționat la ideea unei ,, şcoli on-line-avem o platformă pentru on line” și la deschiderea acestui centru educativ. Au avut încredere în expertiza mea, au venit lângă mine colegii din liceu care acum sunt profesori cu 20 de ani vechime în învăţământul preuniversitar și am avut curajul să demaram acest proiect pentru copiii din Arad”, mai adaugă Anca Stoenescu.  

Centrul va fi la dispoziția elevilor olimpici şi profesorilor coordonatori din Arad cu titlu gratuit pe toată durata pregătirii lor.

Locația permite distanțare socială, există poartă cu dezinfectant. De asemenea, în permanenţă există asistenţă medicală. Programul este:  Luni –vineri, între orele 8-18 şi sămbăta de la 8-12.

Informaţii suplimentare se pot obţine pe pagina de Facebook: clubjunior.ro sau la numărul de telefon: 0722-562101

 

 

Adauga comentariu