Aradul poate „scăpa” de Falcă! Ludovic Orban a confirmat informaţia pentru ZIARDEARAD.RO

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, are şanse mari de a ajunge europarlamentar! În acest fel, arădenii care îl vor plecat din fruntea Primăriai Arad au şanse de a-şi vedea visul împlinit!

Preşedintele PNL la nivel central, Ludovic Orban, ne-a declarat că Falcă are şanse de a ajunge în parlamentul de la Bruxelles, totul depinde de voinţa edilului-şef al municipiului.

Încă de dimineaţă, unele publicaţii centrale susţineau că Falcă a fost eliminat de pe această listă scurtă viitorilo europarlamentari.

Contactat telefonic, liderul PNL Ludovic Orban declară că nu este vorba despre nicio listă făcută dinainte, şi că totul va fi decis în următoarele luni (n.r. o mică vrăjeală!).

„Nu s-a făcut nicio listă pentru alegerile europarlamentare. Vom stabili criteriile în următoarea perioadă. Eu îl susţin pe Gheorghe Falcă pentru o poziţie eligibilă. Este un om cu experienţă... (n.r. bla, bla,bla). Am avut mai multe discuţii şi i-am spus că îl susţin”, a declarat Ludovic Orban pentru ziardearad.ro.

Întrebat despre ce locuri sunt eligibile, liderul liberal a spus că face referire la primele zece poziţii ale listei PNL.

Alegerile europarelamentare vor avea loc în cursul lunii mai a anului viitor.

Adauga comentariu