Aradul miroase tot mai tare a dejecții

Aradul a început să miroasă. De această dată nu este mirosul provenit de la gunoaiele neridicate de pe străzi și dintre blocuri, ci de la Stația de Epurare unde este depozitată o cantitate de 9500 de tone de materie urât mirositoare provenită din canalizarea orașului. De aceea în unele caertiere ale Aradului mirosul a devenit unul insuportabil. Vorbim de cartierele Alfa, Confecții sau Pârneava.

Mirosul a început să persiste odată cu încălzirea vremii și va ține așa cel puțin până în iulie după afirmațile celor de la Compania de Apă:  ”Începând cu luna iulie nămolul stocat de la care provine mirosul va putea fi valorificat în agricultură ca îngrășământ. Fermierii care doresc să folosească nămolul pe terenurile agricole vor încheia un acord de colaborare cu Compania de Apă Arad”.

În aceste zile paginile de Facebook s-au umplut de mesaje prin care era semnalat mirosul îngrozitor din cartiere.  

 

Comentarii

teodor flueras

25.05.2018 22:59

nu cred ca trebuie sa suportam mirosul asta in fiecare seara pentru ingrasamantul agricultorilor....de 6..7 ani  ne dispera cu aceste miorosuri...MEDIUL in cazul asta a disparut ?...nu stie sa-si faca treaba?...sa se ocupe cineva sa dispara mirosul sau sa puna cineva o bomba ..ca stau pe caldura asta cu geamurile inchise...sa se termine o data... 

Adauga comentariu