Aradul l-a învins pe Ciolacu! Mihai Fifor nu mai candidează!

Bătălie mare în PSD Arad pentru câștigarea alegerilor interne. Deși Marcel Ciolacu a cerut ieri amânarea alegerilor de la nivelul filialei arădene a social-democraților, președintele Dorel Căprar a trecut peste și anunță organizarea alegerilor în cursul zilei de vineri.

Contracandidatul lui Căprar la ședia PSD Arad, senatorul Mihai Fifor a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că nu va participa la ședința de azi, acuzând și unele fraude.

”Greu, frate, greu... Greu sa faci diferenta intre "a te retrage" dintr-o competitie si "a refuza" sa participi la o competitie viciata in profunzimea ei. Treaba de semantica....si de principii pe care refuz sa le incalc. Eu refuz sa girez o "competitie" organizata de unul dintre candidatii dupa bunul plac, fara transparenta, consultare si cu incarcarea grosolana a statutului si a oricarei discipline de partid. Daca se voia competitie, presedintele nu mai era "presedinte" care sa impuna cu brutalitate votul nestatutar, ci devenea "candidat", care sa respecte regulile jocului, ca toata lumea, asa cum le prevede clar statutul. Iar organizator era, in mod firesc, cel desemnat tot de statut, adica secretarul executiv. In fine...greu sa intelegi ce inseamna sa ai principii, daca nu le-ai avut toata viata”, a scris Mihai Fifor.

Adauga comentariu