Aradul începe să devină alb-roșu. De la borduri, treceri de pietoni, tramvaie și până la scaune!

Aradul începe să devină alb-roșu spre bucuria fanilor Bătrânei Doamne, care ori de câte ori vedeau că apar alte culori comentau. Și administrația începe să respecte culorile echipei fanion când se gândește la noi proiecte. De la tramvaie, la borduri, treceri de pietoni și chiar scaune pe micile stadioane ale urbei. „Vinovat” pentru unele dintre proiectele în care apare alb și roșu este viceprimarul Ilie Cheșa, un iubitor al echipei UTA.

„Eu am un proiect prin care trecerile de pietoni din fața școlilor și intersecțiile să fie marcate în culorile amintite. Trecerile de pietoni au fost semnalizate cu marcaj bicolor (alb și roșu), pentru creșterea siguranței pietonilor. Astfel de marcaje, în culorile echipei fanion a Aradului - UTA, sunt realizate în mai multe zone din municipiu”, a declarat viceprimarul Ilie Cheșa.

Arădenii sunt încântați de aceste decizii. „Am văzut că bordurile de la intersecția din Boul Roșu sunt în culorile echipei fanion. M-am bucurat foarte tare. Ani de zile în oraș erau tot felul de culori, numai ale UTA-ei nu”, a declarat unul dintre arădeni.

De asemenea, au apărut scaune albe și roșii in tribuna terenului de la Șega unde se antrenează în special copiii din cadrul Academiei UTA.

Astfel, că orașul începe să devină încet alb-roșu.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu