Aradul, de la 3 infectaţi la mia de locuitori, la 4! Asta în condiţii de mască obligatorie, şcoli şi localuri închise, în ultima săptămână!

În doar o săptămână, municipiul Arad a ajuns de la 3 infectaţi la mia de locuitori la 4! Numărul de cazuri de persoane infectate cu Covid 19 a crescut semnificativ, în ultimele şapte zile.

Situaţia este cu atât mai alarmantă şi ridică nişte semne de întrebare, în condiţiile în care, din data de 23 octombrie, masca este obligatorie în toate spaţiile închise şi deschise, localurile sunt închise, iar şcolile şi grădiniţele îşi derulează activitatea online sau sunt în vacanţă.

În data de 23 octombrie, autorităţile anunţau intrarea municipiului Arad în scenariul roşu! Masca de protecţie devenea obligatorie peste tot, devenea interzisă servirea în localurile, cafenelele cu spaţii interioare, iar şcolile treceau pe online.

Datele oficiale prezentate ieri de Direcţie de Sănătate publică arată că în municipiul Arad sunt 821 de cazuri active, iar incidenţa la mia de locuitori e de 4,1.       

Foto cu rol ilustrativ

Adauga comentariu