Aradul a avut cel mai scump Revelion din zona de Vest a ţării

Primăria Arad a plătit pentru Revelionul organizat pe platoul Palatului Administrativ aproximativ 150.000 de lei. Mult mai mult decât au plătit administraţiile locale din municipiile Oradea şi Timişoara.

La noi e mai scump...par a-şi spune conducătorii Aradului. La Oradea, de exemplu, Revelionul popular s-a făcut la aproape jumătate de preţ faţă de Arad. 80.000 de lei a plătit Primăria Oradea pentru eveniment. La Timişoara autorităţile au scos din buget peste 110.000 de lei, deci tot mai ieftin decât la noi.

În aceste preţuri au intrat plata artiştilor, a scenei, focurile de artificii, etc. Tot ceea ce ţine de organizarea unui asemenea eveniment.

Dacă în municipiul de pe Bega au urcat pe scenă Basska, Kamelia, Box Office și Sean Norvis cu MC Steliano şi Subcarpați, în Oradea a evoluat formaţia Alessia & Fracassoni.

Iată că administraţia condusă de Gheorghe Falcă nu ia exemplul ajustării unor cheltuieli atunci când vine vorba de banul public. Deşi Gheorghe Falcă e coleg de partid cu edilii din Oradea şi Timişoara, nu le-a urmat exemplul. An de an arădenii se arată tot mai nemulţumiţi de oferta autorităţilor locale când vine vorba de asemenea evenimente, însă criticile nu sunt luate în seamă.   

Foto: Facebook.com

Adauga comentariu