Aradul arată de parcă angajaţii Retim şi-au mutat minivacanţa de 1 Mai chiar în acest sfârşit de săptămână!

Retim ne anunţa cu mare tam-tam că în minivacanţa de 1 Mai angajaţii societăţii vor „baga ca MIG-urile” şi că se vor da peste cap pentru a rezolva criza gunoiului menajer din Arad şi din alte 24 de comune şi oraşe din judeţ.

A fost, în acele zile din minivacanţă, un adevărat tur de forţă al societăţii de salubrizare, care – din păcate – nu a rezolvat în totalitate problema.

Acum, în acest weekend, situaţia pare că a revenit cea pe care o vedeam în urmă cu aproximativ două săptămâni: tomberoanele şi pubelele sunt pline iar arădenii, revoltaţi.

Nici vizita ministrului Mediului la Arad, nici amenzile aplicate Retim de diferite instituţii par că nu îi mobilizează.

Totul pare un haos reluat, o situaţia care părea că se îndreaptă, dar – din păcate – a regresat.

Tot mai multe imagini cu gunoaie sunt postate de arădeni pe reţelele sociale, tot mai mare pare a fi nemulţumirea unor oameni care îşi plătesc taxele şi impozitele locale, dar nu beneficiază aşa cum ar trebui de servicii de calitate.

Imaginea Aradului azi este jalnică. Dacă în zona centrală, pe străzile Meţianu, Eminescu, bulevardul Revoluţiei – sunt saci peste saci de gunoi, ne imaginăm doar ceea ce se găseşte prin cartierele Gai, Bujac, Micălaca, Vlaicu, etc.

Poza de ansamblu ne duce cu gândul că angajaţii Retim şi-au mutat minivacanţa de 1 Mai chiar în acest sfârşit de săptămână.

Peste tot gunoaiele par a reveni în „forţă”, iar autorităţile locale continuă să găsească scuze pentru o firmă privată pe care o interesează doar banul arădeanului.

Adauga comentariu