Arădenii sunt așteptați, și în acest an, la Revelionul din fața Palatului Adimistrativ. Cap de afiș va fi o trupă înființată în 1979!

Și în acest an, autoritățile arădene au decis organizarea Revelionului în aer liber. În fața Palatului Adminsitrativ va avea loc un concert şi un impresionant show de artificii.

Spectacolul din Piaţa Revoluţiei va începe la ora 22.00, pe 31 decembrie 2018. Pe scenă vor urca trupa Fantazia (cea mai tânără formaţie românească de rock avându-i în componenţă pe Arthur Horeanu, Andrei Jipa, Robert Urban și Eric Ștesco) şi Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya.

Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt: Goombay Dance Band, o trupăde origine germană care a luat naştere în 1979. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul a cunoscut succesul  la începutul anilor '80 cu hituri precum "Sun of Jamaica", "Seven Tears" și "Aloha-Oe, Until We Meet Again".

Principala atracție pentru sutele de arădeni care aleg să vină în fiecare an pe platoul din faţa Palatului Administrativ este fără îndoială show-ul de artificii care, spun organizatorii, va depăși toate aşteptările.

Adauga comentariu