Arădenii sunt aşteptaţi la un festival inedit. Zdob şi Zdub, Timpuri Noi şi Fără Zahăr, la Codru Fest!

Arădenii sunt aşteptaţi şi ei să participe în perioada 23 şi 25 august, la Codru Festival, care va avea loc la câţiva kilometri de Timişoara.  CODRU este un festival dedicat naturii, muzicii și artei. Acesta se va desfăşura lângă Pădurea Bistra, situată între Ghiroda, Bucovăţ şi Moşniţa Veche.

Prima ediţie a festivalului presupune o experiență de neuitat pentru toate sufletele ce vor participa și nu numai. Timp de trei zile se vor îmbina soiuri alese de muzică, o sumedenie de zone pentru activități artistice, film, teatru, activități distractive, sportive și educative, precum și zone de vindecare, toate atent denumite și împărțite.

„Obiectivul nostru principal reprezintă prosperitatea pădurii. Minim 6000 de copaci vor fi plantați câte 2 pentru fiecare donație. Hai să adoptăm un copac, bucurându-ne de muzica, artă și paceAșa cum codru ne-a adăpostit în vremurile grele protejându-ne ca o mamă iubitoare, așa și comunitățile din jurul pădurii Bistra se vor uni pentru a proteja pădurea când vremurile sunt grele pentru ea. Fără pădure viețile tuturor ar fi mai sărace. Cu ajutorul Asociației Pădurea Bistra și a multor oameni cu suflet bun vor fi plantați 6.000 de arbori pentru susținerea si îmbogățirea arealului pădurii Bistra. Scopul acestui festival este de a atrage atenția asupra valorii reprezentate de pădurea Bistra în viețile locuitorilor din jurul ei, protejarea și conservarea patrimoniului natural al zonei, astfel toate fondurile obținute în urma festivalului vor fi direcționate pentru această cauză”, au anunţat organizatorii.

Donațiile pot fi făcute aici!

Vor fi trei scene, Ciocârlia Vibe, Electro-Doina şi Jăratec stage, pe care vor evolua 48 de artişti care v or oferi spectatorilor 90 de ore de muzică live (Drum&Bass, Psy Trance, Tehno, Folk, Reggae, Hip Hop. De asemenea, se vor desfășura spectacole de Teatru/Circ si proiecții de film, workshopuri pentru adulti, expoziții si prezentări pe teme artistice si ecologice. Copiii vor avea o zonă dedicată lor în exclusivitate în care, sub îndrumarea unui personal calificat, vor putea să își petreacă timpul într-un mod plăcut. În plus, va fi o zonă dedicată relaxării prin mișcare și va cuprinde diferite oportunități de distracție. Aici se vor putea practica diferite sporturi: campionat de frisbee, crossfit, tură de alergare „minimaraton”, ciclism , fotbal , volei, badminton, orientare turistică, paintball și altele. Nu vor lipsi piscinele, care vor fi instalate în cele mai năstrușnice locuri. Participanţilor li se oferă în zonă 1500 de locuri de parcare, aceştia vor avea la dispoziţie şi o zonă de mâncare, dar şi locuri pentru corturi.

Întregul program la linkul următor: https://codru-fest.ro

Adauga comentariu