Arădenii solicită reabilitarea străzii Castanilor: „vorbim totuși de o stradă din municipiul Arad, nu despre una dintr-o comună”

Tot mai mulți arădeni sunt revoltați de faptul că deși s-au făcut numeroase sesizări, strada Castanilor din Aradul Nou este impracticabilă. Nu doar cei care locuiesc în zonă se plâng de faptul că este plină de gropi, dar și părinții care își duc copiii la Liceul German.

„Chiar nu se poate face nimic pentru a circula și noi în condiții decente ? Vorbim totuși de o stradă din municipiul Arad, nu despre una dintr-o comună, Mașina mea este mai înaltă și tot am avut probleme cu ea pe strada amintită”, a declarat unul dintre părinții care are copilul la școala din zonă. Revolta acestuia vine la câteva zile după cea a unei arădence care a și-a postat nemulțumirea pe grupul Arad Traffic.

 „Mulțumim autorităților locale Arad pentru munca depusă în realizarea traseului special de OFF ROAD de pe strada Castanilor din Arad, îi invităm și pe ei să participe alături de noi la cursele săptămânale care au loc de luni până vineri, de parte din părinții elevilor de la Liceul German, pe care le desfășurăm fără mașini de teren!

Amatorii de off road sunt invitați și ei să ia parte la distracție, sigur nu o să ne-o strice nimeni în grabă, dar nici mașinile nu ni le vor repara!

PS: Avem și premii! Locul I «Îți repari mașina pe banii tăi!» Locul 2 «Nu te despăgubește nimeni în caz de Accident Vascular Cerebral!», Locul 3 «Populezi bălțile cu pești pentru sezonul de iarnă, pentru dat la copcă!»”. 

 

Adauga comentariu