Arădenii se pregătesc de protest! Oamenii cer demisiile lui Iustin Cionca şi Sergiu Bîlcea!

Arădenii supăraţi din cauza drumurilor judeţene anunţă un protest pentru săptămâna viitoare. Conform organizatorilor, care au creat şi o pagină de Facebook (intitulată “Pentru un judeţ Arad cu drumuri bune”) dedicată protestului, se doreşte pichetarea sediului Consiliului Judeţean Arad.

Protestul va avea loc vineri, 15 februarie şi va presupune un marş cu maşinile dinspre localitatea Horia (aparţinătoare de comuna Vladimirescu) spre sediul CJA. Oamenii sunt revoltaţi din pricina drumului Arad-Şiria, unul aflat în stare deplorabilă de mai bine de un deceniu, dar şi de starea altor tronsoane administrare de CJA.

Organizatorii speră ca pe drumul dinspre localitatea Horia şi municipiu, alţi arădeni nemulţumiţi de starea drumurilor să li se alăture.    

“Ne vedem vineri, 15.02.2019, in fata bisericii ortodoxe din satul Horia, la ora 9:30, si vom pleca in coloana cu viteza redusa catre Consiliul Judetean Arad. Din cauza drumurilor din judet si a nepasarii celor din Consiliul Judetean vrem demisia domnilor Iustin Cionca si Sergiu Bilcea. Ne-am saturat de promisiuni!”, se arată în textul protestului.

De altfel, în cursul anului trecut, în judeţul Arad, au avut loc mai multe proteste cauzate de lipsa de implicare a Consiliului Judeţean în rezolvarea problemei drumurilor. Şoferii s-au plâns de faptul că maşinile şi implicit buzunarele lor au de suferit. Cu toatea acestea, CJA se mulţumeşte să arunce pe piaţă comunicate de presă pompoase în care se vorbeşte despre proiecte, despre sudii. Din păcate, nimic concret.

Adauga comentariu