Arădenii s-au bucurat de revenirea pe terase şi nu au fost intimidaţi să lase numele şi numerele de telefon chelneriţelor

Astăzi arădenii au revenit, după o pauză de două luni şi jumătate, pe terasele din municipiu. Chiar dacă nu a fost nebunia din alte perioade, oamenii au savurat parcă mai mult cafeaua, berea sau sucul.

Dacă dimineaţa a fost înnorat şi temperatura de afară nu te prea împingea să ieşi la o terasă, la orele amiezii vremea s-a răzbunat şi a fost mai prietenoasă.

„Am ieşit să mă întâlnesc cu o prietenă, stăm la o cafea şi o apă plată. Nu am mai stat la terasă de ceva vreme, aşa că mă bucură revenirea”, ne pune Alin, unul dintre arădenii care au aşteptat cu emoţie ziua de azi.

Faptul că noile reguli prevăd scrierea într-o condică a numelui, prenumelui şi numărului de telefon nu a reprezentat un impediment pentru clienţi.

„Nu a comentat nimeni, au înţeles situaţia, chiar dacă s-au uitat mai ciudat la noi. Le-am explicat că aşa se cere şi au înţeleş”, ne spune patronul unui local din municipiu.

Cele mai multe terase au fost deschise astăzi, însă nu toţi patronii au avut curajul să facă acest lucru. Aceştia susţin că noile norme sunt mai complicat de implementat, aşa că au preferat să mai aştepte.  

Adauga comentariu