Arădenii pot să ajute copiii nevoiași, dar și să doneze bani pentru Spitalul Matern. Alexandra a lansat o nouă provocare!

Alexandra Roșca, tânăra din Arad care în preajma sărbătorilor organizează diferite acțiuni cartitabile lansează o nouă provocare, în cadrul campaniei „Dar din dar se face rai”. Tânăra dorește să strângă bani pentru proiectul “Cu drag pentru viitor” - renovarea Spitalului Matern și, de asemenea pentru pachetele copiilor nevoiași. Astfel, cei care doresc pot dona până în data de 25 aprilie.

„Tot ce trebuie tu să faci este să donezi banuții câștigați pe o oră sau o zi de lucru. Acceptam de asemenea și alimente, jucarii, cărți sau haine pentru pachețelele Iepurașului. Ediția de Crăciun a fost un real succes, am făcut cinci familii fericite și i-am ajutat să își petreacă fără griji măcar perioada Sărbătorilor. De asemenea am donat 500 de lei proiectului” Cu drag pentru Viitor”, în folosul construcției Spitalului de Boli Infecțioase Arad. Vă aștept alături de mine în acest proiect și ediția aceasta care este de fapt a voastră, a Aradului, a copiilor și bunicilor Aradului.

Proiectul  “Cu drag pentru viitor”  este inițiat de către Anamaria Nyeki Popa.

Cei care doresc să ajute pot să îi scrie Alexandrei pe pagina de Facebook.

Adauga comentariu