Arădenii au protestat din cauza unui drum judeţean neasfaltat de 30 de ani!

Zeci de locuitori din localitățile arădene Pâncota, Măderat, Drauț și Agrișu-Mare au ieșit în stradă și au protestat penrtu starea jalnică în care se află drumul județean Pâncota-Măderat-Agrișul Mare. Ei acuză Consiliul Județean Arad că nu face nimic pentru a asfalta acest drum și spun că întreținerea mașinilor îi costă în fiecare lună foarte mulți bani.

 Zeci de persoane s-au organizat și au protestat pe drumul județean Pâncota- Măderat-Agrișul Mare, un drum plin de gropi. Oamenii au spus că nu mai suportă nepăsarea autorităților care de ani de zile nu fac nimic.

Localnicii sunt supărați că de 30 de ani, acest drum nu a mai fost asfaltat. Ei acuză Consiliul Județean Arad că în gropile uriașe pun nisip și pietriș. Unii dintre ei au susținut că din cauza gropilor, copiii lor care lucrează la Arad nu-i mai vizitează pentru că nu sunt dispuși să-și strice mașinile.

 La finalul protestului, oamenii au urcat în mașini și au plecat pe tronsonul Măderat- Pâncota, care arată ca după bombardament. Ei au scandat că vor drumuri pe care să poată circula în siguranță. Protestatarii susțin că vor ieși în stradă în fiecare săptămână până când conducerea Consiliului Județean Arad îi va lua în seamă și va asfalta acest drum.

Adauga comentariu