Arădeni cu care NU ne mândrim!

Cunoaşteţi campania de acordare de diplome din partea vicelui CJA, Sergiu Bîlcea, unor arădeni cu merite deosebite. Oameni cu rezultate în domeniile lor de activitate, oameni care merită tot respectul nostru. Aceştia erau chemaţi la CJA, primeau o diplomă şi Sergiu Bîlcea se fotografia cu ei, în speranţa acumulării de capital politic. Bineînţeles, pozele erau distribuite pe Facebook iar Departamentul de Comunicare al Consiliului Judeţean Arad făcea repede repede un comunicat de presă. Era o mascaradă cu tentă electorală, în care politicianul se folosea de arădenii merituoşi. Se lipea de imaginea unor persoane care nu doreau neapărat publicitatea, dar se trezeau băgaţi la înaintare.  

Ei, bine, după ce va trece, că o dată şi o dată tot va trece, pandemia de coronavirus, Sergiu Bîlcea ar trebui să demareze campania „Arădeni cu care NU ne mândrim”. Şi, dacă ar fi să fie corect, ar trebui să înceapă cu acordarea acestor diplome chiar unor colegi din CJA şi mai apoi unora din partid (PNL)! Ba chiar ar fi indicat să îşi acorde prima astfel de diplomă. S-ar eticheta doar pe el şi ar putea da share la greu.

În aceste momente iese la suprafaţă incompetenţa celor care gestionează criza provocată de coronavirus. În urmă cu luni de zile, mai marii CJA se lăudau pe unde apucau cu investiţiile de la Spitalul Judeţean, cu milioane şi milioane băgate în modernizări, aparatură, etc, etc. Acum se văd rezultatele reale, în momentele în care arădenii au nevoie de spital, de acele investiţii.

De câteva zile, autorităţile din Arad au intrat în posesia unui aparat de testare a Covid 19, însă nici acum el nu este funcţional. Nu mai punem la socoteală întârzierea în achiziţionarea lui, ce ar fi trebuit făcută cu câteva săptămâni înainte. Toate acestea, dar şi multe altele, arată slaba pregătire, indolenţa şi faptul că relaţiile de partid au primat! Şi de aceea arădenii au şi vor avea în continuare de suferit.

 Aşadar, primii laureaţi ai campaniei „Arădeni cu care NU ne mândrim” ar trebui să fie chiar cei care s-au ocupat îndeaproape de spital, de şmenurile de aici, de angajările dubioase, făcute pe linie de partid. Şi nu ne referim doar la cei din CJA care au în subordine instituţia medicală, ci şi la „filmul” derulat pe holurile partidului din palatul Cenad.

Cu o astfel de campanie, Sergiu Bîlcea ar da pe spate tot Aradul şi ar putea intra cu şanse mari în lupta pentru funcţia de primar al municipiului.  

Adauga comentariu